"  
Kennel Friheden

Mimi som hvalp

Chili som hvalp

Strib som hvalp 

Stribe som hvalp 

 

  • Styres af vores dalmatiner, Pixel, med lidt hjælp fra Jette og Jens Mauritzen
  • blev startet, da Mimi skulle have sine første hvalpe.
  • har fået navnet, fordi vi bor tre skridt fra Tivoli Friheden i Århus.
  • På adressen Gentoftevej 18, 8000 ï Århus C, telefon 86 11 71 62, e-mail: jm@dalmatin.dkwww.dalmatin.dk
  • Følg os også på Facebook: Dalmatiner - Kennel Friheden

Da Jette fik Jens overtalt til, at vi skulle have hund i 1987, skulle det være en dalmatiner; for det havde hun haft som barn, da hun boede hos sine forældre i Vestjylland.

MEDLEM AF DANSK DALMATINER KLUB og DANSK KENNEL KLUB

Vi har siden 1987 været medlem af Dansk Dalmatiner Klub og har i alle årene på den ene eller anden måde medvirket aktivt i klubben.

Vi har begge været medlem af klubbens bestyrelse, og Jens er for tiden kasserer i Dansk Dalmatiner Klub, lige som han fungerer som mentaltestleder ved nogle af Dansk Kennel Klubs mentalbeskrivelser.  

Jette har været medlem af klubbens sundhedsudvalg gennem en længere periode.   Desuden har hun deltaget i arbejdet med at skrive bogen om dalmatinere, som udgives af Dansk Kennel Klub.

 

KENNEL FRIHEDENS OPDRÆT

Vi har gennem årene kun haft ganske få kuld;  men til gengæld bruger vi al vores tid på hvalpene den korte tid, de er hos os.

Vi har satset på avl på skandinaviske hunde, da dalmatinere fra Norden er de absolut bedste i Europa, - og sandsynligvis også de bedste i hele verden.

En dalmatiner er for os kun en rigtig dalmatiner, hvis både psyke, sundhed og skønhed er i orden.  Det er ikke et spørgsmål om det ene eller det andet.  ALLE 3 punkter skal være i orden.